Kreću dani FESB-a 2013

Od ponedjeljka 3. lipnja do petka 7. lipnja na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održavat će se Dani FESB-a u okviru kojih će se odvijati niz događanja namijenjenih bivšim, sadašnjim i budućim studentima Fakulteta.

Od ponedjeljka 3. lipnja do petka 7. lipnja na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održavat će se Dani FESB-a u okviru kojih će se odvijati niz događanja namijenjenih bivšim, sadašnjim i budućim studentima Fakulteta. Kroz cijeli tjedan studentima će se prezentirati studijski smjerovi i izborni predmeti.

U utorak 4. lipnja vrata Fakulteta su otvorena za zainteresiranu javnost, a posebice za srednjoškolce koji će moći vidjeti i čuti što se sve može naučiti na FESB-u. U srijedu 5. lipnja od 8 do 14 sati održat će se Akcija dobrovoljnog darivanja krvi, a tog dana će znanstveni novaci FESB-a u Vijećnici Fakulteta prezentirati svoja znanstvena postignuća.  U četvrtak 6. lipnja u 18 sati će se održati Skupština Udruge bivših studenata na kojoj će biti izviješteno o svim aktivnostima Udruge u proteklom razdoblju. U petak 7. lipnja održat će se Svečana sjednica koja započinje u 11 sati, a na kojoj će se prezentirati postignuća Fakulteta u protekloj godini.

Dani FESB-a završavaju u poslijepodnevnim satima petka druženjem i nogometnim utakmicama studenata i profesora na sportskim terenima FESB-a.

 

Kategorije