Obavijest o nastupnom predavanju Dr. sc. Damira Jakusa

Temeljem Odluke Rektorskog zbora visokih učilišta Republike Hrvatske o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (Narodne novine broj 129/05), dekan Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu daje


OBAVIJEST

Dr. sc. Damir Jakus, održat će nastupno predavanje za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika, grana elektroenergetika, dana 13. lipnja (četvrtak) 2013. godine u 10:15 sati u predavaonici B315 Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu (Ruđera Boškovića 32.)

Tema nastupnog predavanja je:

Utjecaj fotonaponskih elektrana na naponske prilike u niskonaponskoj mreži

Predavanje će se održati u prisutnosti studenata i nastavnika Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu te Stručnog povjerenstva u sastavu: 1. Dr. sc. Ranko Goić, izv. prof. 2. Dr. sc. Ivan Medić, red. prof. 3. Dr. sc. Slavko Krajcar, red. prof., Fakultet elektrotehnike i računarstva Zagreb Ova obavijest o nastupnom predavanju oglašava se na oglasnim pločama i web-stranicama Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu i Rektorata Sveučilišta u Splitu.


šef katedre za elemente strojeva, 
prof. dr. sc. Srdjan Podrug

Kategorije