Tvrtka RITEH donirala licence programa progeCAD FESB-u

Tvrtka RITEH je u edukacijske svrhe donirala besplatne licence programa progeCAD FESB-u. Radi se o programu specijaliziranom za izradu tehničkih crteža, jako sličnom AutoCAD-u.

Kako bi studenti mogli koristiti najnovije i najpodobnije alate za izradu tehničkih crteža, te naučili u praksi primijeniti ono što uče na nastavi, tvrtka RITEH donirala je FESB-u licence za program progeCAD 2013. Budući da se radi o profesionalnom i široko korištenom alatu, a licence su namijenjene korištenju programa u edukacijske svrhe, nadamo se da će studenti prepoznati ovu priliku kao mogućnost proširenja svojih vještina. Program će biti instaliran u laboratorijima, te na taj način dostupan studentima i djelatnicima FESB-a koji žele (besplatno) proširiti svoje znanje. Sam alat je izgledom i funkcijama jako sličan AutoCAD-u, kompatibilan je s njim, te također koristi DWG format.

Ovim putem se zahvaljujemo RITEH što su omogućili FESB-u besplatno dobivanje licenci, te se nadamo da će se dobra suradnja nastaviti. Za više informacija o samom programu, posjetite www.progecad.com.hr.

Kategorije