Mogućnost studijskog boravka u Njemačkoj

Njemačka akademska služba za razmjenu studenata(DAAD) pruža studentima iz Hrvatske mogućnost dobivanja potpune stipendije za studij na prestižnim njemačkim sveučilištima.

Ako želite proširiti svoje vidike, pohađati ljetnu školu, pohađati diplomski ili doktorski studij, ili steći internacionalne kontakte, a imate pitanja kako to točno učiniti, pozivamo vas na predavanje „Mogućnost studijskog boravka u Njemačkoj“. Događaj će se održati u srijedu 23. listopada u 11 sati u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice, na 2. katu, u Multifunkcionalnoj dvorani (DAAD predavač: Andrea Meixner).

U posljednje vrijeme je sve aktualnija tema studiranje van Hrvatske. Bez obzira bili oni na preddiplomskom ili diplomskom studiju, studenti često ne znaju kakve sve mogućnosti stoje pred njima.

Njemačka akademska služba za razmjenu studenata(DAAD) je najveća organizacija na svijetu koja podupire međunarodnu razmjenu studenata i znanstvenika, te pruža studentima iz Hrvatske mogućnost dobivanja potpune stipendije za studij na prestižnim njemačkim sveučilištima. DAAD ima preko 250 programa kojima financira više od 74 000 internacionalnih studenata i znanstvenika diljem svijeta. Ti programi obuhvaćaju širok spektar: tečajeve stranih jezika, inozemno pohađanje semestra, doktorske studije, stipendije, stažiranje i mnoge druge.

 

Kategorije