Smotra Sveučilišta i Dan Sveučilišta

Pozivamo vas na Smotru Sveučilišta, koja će se ove godine održati u petak, 29.11.2013. i subotu, 30.11.2013. na FESB-u. U petak će se ujedno održati i Dan Sveučilišta.

Odabir fakulteta jedna je od najbitnijih i najtežih odluka u životu. Maturanti koliko god zreli bili, često ne znaju što bi htjeli raditi, i koliko je zapravo „teško“ studirati na nekom fakultetu. Sveučilište i fakulteti žele pomoći maturantima u odabiru, i zato svake godine organiziraju Smotru Sveučilišta.

Kao najveći fakultet na kampusu, FESB svake godine bude domaćin ovog događaja. Svi fakulteti se nakratko „presele“ na FESB, te pokušaju dočarati što to znači studirati na njihovom fakultetu. Kako bi sve bilo spremno do petka, već u srijedu se u atriju FESB-a počinje slagati konstrukcija štandova,. Svaki od fakulteta dobije mogućnost na najbolji način predstaviti što nudi budućim brucošima. Na štandovima budu sve redom studenti, spremni odgovoriti na svako pitanje maturanata, a štandovi budu uređeni sukladno onome što fakultet nudi. Čak se nađe i pokoja slastica za radoznale posjetitelje!

Najviše maturanata bude na samom otvaranju, u petak ujutro, a ove godine će se ono preklapati s Danom Sveučilišta, tako da se očekuje poprilična gužva. Štandovi će biti postavljeni u petak od 8 do 20h, a u subotu od 8 do 16h. Stoga, ako ste maturant, ili već sada razmišljate o studentskom životu, pozivamo vas da u petak, 29. i subotu, 30.11 na FESB-u saznate odgovor na vječno pitanje: „Koji fakultet je najbolji za mene?“.

Kategorije