Proslavljen Dan Sveučilišta

Sveučilište u Splitu je u petak 29. studenoga, u amfiteatru A100 Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje svečano proslavilo svoj Dan i obilježilo 39. obljetnicu utemeljenja.

Na proslavi su po prvi puta uručene nagrade Sveučilišta u Splitu za znanstvena postignuća. Za znanstveno djelovanje u području tehničkih i biotehničkih znanosti dodjeljuje se nagrada „Nikola Tesla“. Nagradu je za znanstveno djelovanje tijekom akademske godine 2012./2013. dobio prof. dr. sc. DRAGAN POLJAK.

Na svečanosti su dodijeljene i rektorove nagrade najuspješnijim studentima Sveučilišta u Splitu. Nagradu kao najuspješniji studenti Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u akademskoj godini 2012./2013. dobili su:

  • ANTE PERIĆ, student II. godine sveučilišnog diplomskog studija Računarstva s prosjekom 5,00
  • KRISTINA PRCE, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Komunikacijska i informacijska tehnologija s prosjekom 5,00
  • ANAMARIJA RAĐA, studentica II. godine sveučilišnog diplomskog studija Računarstva s prosjekom ocjena 5,00

Na završetku svečanosti Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje dodijeljeno je priznanje za najbolji cjelokupni dojam na Smotri Sveučilišta u Splitu.

 

Kategorije