Sretan Božić i Novu 2014. godinu želi vam vaš FESB

Pred nama je nova, 2014. godina, koja će, vjerujemo, biti još uspješnija i sretnija. Odmorite se, iskoristite vrijeme blagdana najbolje što možete i uživajte. Radostan Božić i uspješnu Novu 2014. godinu želi vam vaš FESB!

Stigao je još jedan zimski odmor, a s njime i sve slatke brige oko novogodišnje proslave, blagdanskih okupljanja i odabira poklona za naše najmilije. Naravno, neki će se i nas sjetiti pa će i na našem licu zasjati osmijeh.

Ne sumnjamo da će se mnogi prijatelji opet susresti, neopterećeni poslovnim ili fakultetskim obavezama, i u blagdanskom duhu prisjetiti se svih posebnih trenutaka iz neke bliže, ili dalje, prošlosti.

A, kad smo već kod posebnih trenutaka, iza nas je godina puna nastavnih, znanstvenih, stručnih i poslovnih uspjeha, pa bi se ovom prilikom željeli još jednom prisjetiti nekih od njih.

U 2013. godini doktoriralo je 13 djelatnika FESB-a, brojni djelatnici su izabrani u viša zvanja: četvero je novih redovitih profesora u trajnom zvanju, dva nova redovita profesora, te je sedmero naših asistenata i znanstvenih novaka izabrano u znanstveno-nastavno zvanje docenta.

Djelatnici su dobivali odlikovanja i nagrade za osobite zasluge u znanosti:

U 2013. godini i studenti FESB-a su ostvarili brojne uspjehe u stručnom:

i u sportskom segmentu:

Uspjeha i uspješnih fesbovaca bilo je još, u svim segmentima naše djelatnosti…

Fakultet je i u 2013. godini nastavio ulagati u svoju infrastrukturu, obnovljena su tri amfiteatra, značajna sredstva su uložena u nabavu nastavne i znanstvene laboratorijske opreme, a kao kruna ulaganja u svoje resurse, na krovnoj površini novog dijela zgrade izgrađena je Solarna elektrana FESB.

U želji da sve svoje aktivnosti predstavimo zainteresiranoj javnosti, organizirali smo proslavu 53. rođendana FESB-a, izradili novi web, te ugostili i predstavili se brojnim maturantima. Između ostalog, i zbog toga je i ove godine naš Fakultet u cijelosti popunio svoju upisnu kvotu.

Na kraju godine organizirali smo svečane promocije na kojima smo promovirali: 257 sveučilišnih prvostupnika, 72 stručnih pristupnika i 215 magistara inženjera. Još jednom im svima čestitamo na uspješnom završetku studija!

Pri kraju, podsjetimo se da zimski praznici traju od ponedjeljka, 23. prosinca 2013. do nedjelje, 5. siječnja 2014., ali obzirom da je i ponedjeljak, 6.1.2014. neradni dan (Sveta tri kralja), nastava će započeti tek u utorak, 7.1.2014. A to znači da nas očekuje 15 dana , tj. 360 sati, tj. 21600 minuta, tj. 1296000 sekundi praznika, opuštanja, odmora i osmijeha.

I na samom kraju, dopustite nam da vam još jednom poželimo radostan Božić i sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu!

 

Kategorije