Obavijest o nastupnom predavanju dr. sc. Mate Dabre

Temeljem Odluke Rektorskog zbora visokih učilišta Republike Hrvatske o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (Narodne novine broj 129/05), dekan Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu daje obavijest :

Dr. sc. Mate Dabro održat će nastupno predavanje za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika, grana elektroenergetika, dana 5. svibnja (ponedjeljak) 2014. godine u 12:15 sati u predavaonici B319 Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu (Ruđera Boškovića 32).

Tema nastupnog predavanja je:

Sinkroni strojevi

Predavanje će se održati u prisutnosti studenata i nastavnika Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu te Stručnog  povjerenstva u sastavu:

  1. Prof. dr. sc. Slavko Vujević
  2. Prof. dr. sc. Rino Lucić
  3. Prof. dr. sc. Sead Berberović, Fakultet elektrotehnike i računarstva Zagreb

Ova obavijest o nastupnom predavanju oglašava se na oglasnim pločama i web-stranicama Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu i Rektorata Sveučilišta u Splitu.

 

Kategorije