Studenti FESB-a osvojili drugo mjesto na Sveučilišnom prvenstvu u rukometu

U dramatičnoj završnici Sveučilišnog prvenstva u rukometu FESB-ovci osvojili srebro

Nakon pobjede protiv nekompletnog PMF-a, igrali smo polufinale sa Pomorskim fakultetom. Bila je to utakmica, dijelom, i između klupskih kolega drugoligaša Hrvatskog dragovoljca u kojem je „FESB-ov“ dio (3 igrača) uz pomoć kolega rukometaša bio bolji od Pomorskog dijela istog kluba.

Finale s Kineziologijom je krenulo odlično. Vodili smo tijekom cijele utakmice. Imali 18:14, do 7 min prije kraja i 20:16, na manje od 5 min prije kraja. Nekoliko isforsiranih pogrešaka nas je dovelo u egal, a nismo imali pravo na time-out koji bi nam stabilizirao redove. Posljednji naš šut preko „živog zida“ sa 15 m ostavio nas je izvođenju sedmeraca sa završnih 20:20.

Prvi su pogriješili Kineziolozi, imali smo 4:3 i zadnji šut. Međutim, tko nikad nije odlučivao o krajnjem ishodu, pun adrenalina i odgovornosti, mislio bi da je lako pogoditi. Lopta je otišla iznad vratnice i opet egal. Uslijedio je nastavak izvođenja sedmeraca do prve pogreške neke od ekipa. Bili smo to mi :(.

Kolegama velike čestitke.

Igrali su: Kaštelančić Milivoj, Rojnica Ivan (golman), Plazibat Mislav, Kaša Ivan, Smoljo Marko, Munitić Hrvoje, Olivari Josip, Grbeša Mate, Koljanin Josip, Topić Toni, Milardović Živko, Granić Ante, Palac Ivan, Lauran D’hanis.

Bili su na okupljanjima, ali zbog kolokvija nisu mogli doći: Gale Josip, Šutalo Marko, Slavko Dabro, Branko Senkić, Mateo Bralić.

Ubuduće se nadamo podršci i od ostalih aktivnih rukometaša s Fakulteta.

autor: Ivan Granić

Kategorije