DUMP organizira ciklus predavanja „Virtualizacija, serveri i mreže“

DUMP Udruga mladih programera vas poziva na ciklus predavanja pod nazivom “Virtualizacija, serveri i mreže”. Ciklus je namijenjen svima koji se žele upoznati sa svijetom računarstva u oblaku i virtualizacije, a sastojat će se od 2 predavanja. Prvo predavanje će se održati u subotu, 31.05.2014. na FESB-u, dvorana A101. Predavanja su u potpunosti besplatna i nisu usmjerena nekom određenom uzrastu.

DUMP Udruga mladih programera organizira ciklus predavanja „Virtualizacija, serveri i mreže“. Kroz 2 predavanja laganog tona, odlučili su na pristupačan način naučiti posjetitelje kako podesiti alate za virtualizaciju, izraditi svoju virtualnu mašinu te postaviti početne postavke Windows Servera.

 

Ovaj ciklus je jedinstven jer se realizira kao jedan od zanimljivih događanja organiziranih u sklopu proslave obljetnice FESB-a koja počinje u ponedjeljak 26. svibnja te završava s DUMP-ovim predavanjem u subotu 31. svibnja.

Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele upoznati sa svijetom računarstva u oblaku i virtualizacije, a nije potrebno nikakvo predznanje. Predavanja se održavaju subotom popodne u 17 sati na FESB-u, u amfiteatru A101, a počinju 31. svibnja 2014.

 

Za više informacija posjetite službeni DUMP Web, gdje se nalaze informacije o svim prethodnim ciklusima koje su organizirali.

Vrijeme održavanja: subota, 31. svibnja 2014. u 17:00 (i sljedeći tjedan u istom terminu)

Mjesto održavanja: FESB (Split), dvorana A101

E-mail: info@dump.hr

Kategorije