DANI FESB-a 2014: Najava događanja za ponedjeljak 26. svibnja

U ponedjeljak na rasporedu je Dan Udruge bivših studenata FESB-a u okviru kojeg će mogućnosti zapošljavanja predstaviti tvrtke koje tradicionalno zapošljavaju veći broj završenih studenata FESB-a, te će se održati Skupština Udruge. Počevši od ponedjeljka pa do srijede studentima će se prezentirati studijski smjerovi i izborni predmeti.

 

12:15 sati – dvorana A100 – Prezentacije gospodarskih subjekata

FESB i Udruga bivših studenata FESB-a organiziraju prezentacije tvrtki koji tradicionalno zapošljavaju veći broj naših završenih studenata. Prezentacije u kojima će predstaviti svoje djelovanje i mogućnosti zapošljavanja održat će predstavnici sljedećih tvrtki:

 

18:00 sati – dvorana A101 – Izborna skupština Udruge bivših studenata FESB-a

Dnevni red Skupštine:

    • Pozdrav;
    • Izvještaj predsjednika o radu Udruge u proteklom mandatu;
    • Izvještaj Nadzornog odbora Udruge;
    • Izbori (članova Predsjedništva, predsjednika, tajnika, članova NO);
    • Retrospektiva rada Udruge od njezina osnutka;
    • Prigodni domjenak.

 

 

Prezentacije studijskih smjerova i izbornih predmeta

Želimo našim studentima, koji će u sljedećoj akademskoj godini 2014./2015. birati neki od studijskih smjerova našeg Fakulteta, pomoći u odabiru. Želja nam je, kroz prezentacije i kasniju diskusiju, dati dovoljno informacija temeljem kojih će moći donijeti objektivniju odluku o svom nastavku školovanja.

Raspored prezentacija:

    • Prezentacija za studente 1. godine diplomskog studija Industrijsko inženjerstvo (270) koji će u sljedećoj godini odabrati jedan od dva ponuđena im smjera (Proizvodni management i Upravljanje životnim ciklusom proizvoda) održat će se od 13:15 do 14:00h u dvorani A100.
    • Prezentacija za studente 3. godine preddiplomskog studija Elektrotehnika i informacijska tehnologija smjer Elektrotehnika (113) koji će u sljedećoj godini odabrati jedan od dva ponuđena im smjera (Automatizacija i pogoni i Elektroenergetski sustavi) održat će se od 14:15 do 15:00h u dvorani A100;
    • Prezentacija za studente 3. godine preddiplomskog studija Elektrotehnika i informacijska tehnologija smjer Komunikacijska i informacijska tehnologija (114) koji će u sljedećoj godini odabrati jedan od dva ponuđena im smjera (Bežične komunikacije i Telekomunikacije i informatika) održat će se od 16:15 do 17:15h u dvorani A101.

 

Kategorije