Dani FESB-a 2014: Skupština Udruge bivših studenata

U ponedjeljak 26. svibnja održana je izborna skupština Udruge bivših studenata FESB-a

S početkom u 18 sati održana je izborna skupština Udruge bivših studenata FESB-a sa sljedećim dnevnim redom:

    • Izvještaj Nadzornog odbora Udruge;
    • Izbori (članova Predsjedništva, predsjednika, tajnika, članova NO);
    • Prigodni domjenak.

 

Predsjednik Udruge u proteklom mandatu prof. dr. sc. Željko Domazet dao je izvještaj o radu Udruge u proteklom mandatu, koji je zajedno s izvještajem Nadzornog odbora Udruge kojeg je podnio mr. sc. Juraj Bonači jednoglasno prihvaćen.

Izabrano je novo Predsjedništvo Udruge, koje po Statutu ima 11 članova, te je između njih izabran i novi predsjednik Udruge bivših studenata FESB-a mr. sc. Saša Kraljević.

Mr.sc. Saša Kraljević je roden u Splitu 1964. godine. Na Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu smjer Elektroenergetika, usmjerenje Industrijska elektronika i automatizacija diplomira 1990. godine. Iste godine zapošljava se u HEP, Distribucija, DP Elektrodalmacija u Splitu u odjelu razvoja, gdje i danas radi kao zamjenik direktora Elektrodalmacije. U rujnu 1993. godine odlazi u Kanadu, gdje radi u PFM-Packaging Canada Ltd. na poslovima planiranja, projektiranja i izrade elektrodijelova strojeva za pakiranje. Nakon povratka u Hrvatsku 1996. godine nastavlja svoj rad na poslovima planiranja novih električnih postrojenja i mreža, te izradi svih razina urbanističkih planova. 2003. godine upisuje međunarodni poslijediplomski studij iz područja elektromagnetske kompatibilnosti okoliša, te je u studenom 2004. godine uspješno odbranio magistarski rad pred međunarodnom komisijom na Sveučilištu u Walesu u Velikoj Britaniji. Njegov daljnji rad je povezan s rješavanjem problema elektromagnetske kompatibilnosti, odnosno istraživanjem utjecaja postrojenja i vodova, kao izvora elektromagnetskih polja, na okoliš.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija, a na poveznicama možete pogledati prezentacije održane na Skupštini.

Kategorije