Dani FESB-a 2014: Galerije fotografija s održanih događanja

Od ponedjeljka 26. svibnja do subote 31. svibnja na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održani su Dani FESB-a, kojima je Fakultet obilježio svoju 54. godišnjicu. Kroz čitavi tjedan, nizom događanja obratili smo se zainteresiranoj javnosti, a posebice bivšim, sadašnjim i budućim studentima Fakulteta. U nastavku pogledajte galerije fotografija s održanih događanja.

PONEDJELJAK

Tjedan je započeo „bivšim“ studentima koji su kroz Dan Udruge bivših studenata FESB-a u ponedjeljak u 12 sati predstavili mogućnost zapošljavanja studentima FESB-a. Tijekom dana (pa sve do srijede) prezentirali su se studijski smjerovi i izborni predmeti, kako bi se trenutni studenti lakše odlučili za koji smjer se žele opredijeliti. Dan je završio Skupštinom Udruge bivših studenata FESB-a u 18 sati.

 

UTORAK

Utorak je bio u humanitarnom tonu kroz Akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja se održala od 8 do 14 sati u prostoru ispod amfiteatara.

 

SRIJEDA

U srijedu su u fokusu bili doktorandi i poslijedoktorandi, koji su od 9 do 13 sati u Vijećnici prezentirali svoja znanstvena postignuća u protekloj godini.

 

ČETVRTAK

U četvrtak su se spojili znanost i gospodarstvo, uz radionicu „Znanost, inovacije i gospodarstvo“ od 10 do 15 sati. Kroz radionicu su znanstvenici, gospodarstvenici i predstavnici Grada i Županije predstavili modele uspješne suradnje te razgovarali o mogućnostima buduće suradnje između znanosti i gospodarstva.

 

PETAK

Vrhunac tjedna je bio u petak, a obilježila ga je Svečana sjednica. Na sjednici su prezentirana postignuća Fakulteta u protekloj godini te su podijeljene pohvalnice, zahvalnice i pokloni. Kako bi dokazali da znanstvenici nisu samo pametni, već i sportskog duha, u poslijepodnevnim satima su se odigrale nogometne utakmice studenata i profesora na sportskim terenima FESB-a.

 

SUBOTA

Kraj Dana FESB-a odigrao se u subotu, kad su članovi Udruge DUMP održali prvo predavanje ciklusa „Virtualizacija, serveri i mreže“.

 

Na poveznicama pogledajte galerije fotografija s događanja.

 

Kategorije