Studentice FESB-a na Sveučilišnom prvenstvu u nogometu osvojile drugo mjesto

U finalnoj utakmici poražene su od studentica Kineziološkog fakulteta rezultatom 4:1

U natjecanju po grupama naše su studentice pobijedile kolegice sa KTF-a sa 2:1, te kolegice sa PMF-a sa 2:0, što im je osiguralo prvo mjesto u skupini i polufinale sa Pravnim fakultetom kojeg su pobijedile sa 6:0.

Finalna utakmica protiv Kineziologije, koju smo izgubili sa 4:1, igrala se srijedu, u 11,30h, na terenu kod Studentskog doma na Spinutu. Vodeći zgoditak protivnica je bio pravi euro gol. Povratna lopta na 11 metara završila je u gornji kut (rašlje) našeg gola. Odmorne Kineziologinje imale su više od igre i svoje prigode iskoristile. Međutim, naše kolegice se nisu uplašile profesionalnim umijećem protivnica. Imali smo dužu klupu i stalno ih pritiskali, da bi u drugom dijelu drugog poluvremena imali velik broj prigoda za pogotke. Dvije stative i nekoliko izlazaka 1 na 1, spašavala je raspoložena golmanica protivnica. Iz utakmice u utakmicu kolegice su bile sve bolje, a posebno smo ponosni na finalnu utakmicu. Nedostajale su nam ozlijeđena Ana i Tina kojoj želimo sreću nakon teške ozljede koljena. Za FESB su igrale: Anita Jukić, Tina Baturina, Fani Bajić, Ana Babić, Ivana Buhač, Ivana Sunara, Ivana Krolo, Ana Gruica, Kristina Prce, Marija Jukić, Maja Kovačić, Lea Mladineo, Mia Mlikota, Matea Pejić, Antonija Lemo i Marija Leško. Ekipu su vodili kolegica Anita Jukić i prof. Ivan Granić.

 

Čestitamo našim kolegicama, koje nas svojim predstavama oduševljavaju i u Danima FESB-a (gdje su bile i Jelena Trutanić, Tea Mamić, Magdalena Klepo i Josipa Živaljić), na ostvarenom rezultatu, hrabrosti i ustrajnosti.

autor: Ivan Granić

Kategorije