Natječaj za upis razlikovnih programa u akademskoj godini 2014./15.

Fakultet Elektrotehnike, Strojarstva i Brodogradnje objavljuje

NATJEČAJ

za upis studenata na razlikovne programe za upis diplomskih studija Fakulteta.

 

  • Prijave za upis razlikovnih programa, završetkom kojih osobe koje su završile pojedine stručne studije stječu mogućnost upisa diplomskih studija, se primaju, zaključno, do petka, 19. rujna 2014. godine. Prijava se predaje na šalteru Studentske službe, a uz prijavu se prilaže svjedodžba o završenom studiju, ovjereni prijepis ocjena i potvrda o duljini studiranja.
  • Klasifikacijski postupak za upis razlikovnih programa provodi se temeljem prosječne ocjene postignute na stručnom studiju, duljine studiranja i bodova dobivenih na testu znanja. Test znanja će se održati u srijedu, 24. rujna 2014. u 9:15 sati (amfiteatar A100).
    • Za razlikovne studije Automatike i sustava, Elektronike i računalnog inženjerstva, Elektrotehnike i Komunikacijske i informacijske tehnologije, test znanja provodi se iz kolegija Osnove elektrotehnike 1 i 2 (prema nastavnom programu stručnog studija Elektrotehnike na FESB-u).
    • Za razlikovni studij Računarstva, test znanja provodi se iz kolegija Programiranje 2 (prema nastavnom programu stručnog studija Računarstva na FESB-u).
    • Za razlikovni studij Strojarstva, test znanja provodi se iz kolegija Tehnička mehanika 1 i 2 (prema nastavnom programu stručnog studija Strojarstva na FESB-u).
  • Na temelju uspjeha ostvarenog na stručnom studiju i duljine studiranja može se ostvariti najviše 40 bodova, a na testu znanja najviše 60 bodova.

 

prodekan za nastavu,
doc. dr. sc. Damir Lelas

Kategorije