DUMP Škola osnova programiranja 2014

DUMP Udruga mladih programera vas poziva na ciklus predavanja pod nazivom “Škola osnova programiranja”. Ciklus je namijenjen svima koji se žele upustiti u svijet programiranja, a sastojat će se od 4 predavanja. Prvo predavanje će se održati u subotu, 11.10.2014. na FESB-u u dvorani A100 s početkom u 17:00. Predavanja su u potpunosti besplatna i nisu usmjerena nekom određenom uzrastu.

DUMP Udruga mladih programera organizira ciklus predavanja „Škola osnova programiranja“. Kroz 4 predavanja laganog tona, naučit će vas kako isprogramirati manje aplikacije i jednostavne projekte. Krenut će se od samog početka – varijabli i logičkih operatora, pa preko petlji i kolekcija stići do funkcija.

Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele okušati u svijetu programiranja,  a nije potrebno nikakvo predznanje. Predavanja se održavaju subotom popodne u 17 sati na FESB-u, u amfiteatru A100, a počinju 11. listopada 2014. Kako bi usvojeno znanje s predavanja mogli izvježbati u praksi, nedjeljom popodne održat će se i prateće radionice na računalima.

Za više informacija posjetite službeni DUMP Web, gdje se nalaze informacije o svim prethodnim ciklusima koje su organizirali.

Vrijeme održavanja: subota, 11. listopada 2014. u 17:00 (i sljedeća dva tjedna u istom terminu)

Mjesto održavanja: FESB (Split), dvorana A100

E-mail: info@dump.hr

Kategorije