Obavijest o nastupnom predavanju – dr. sc. Francisko Lukša

Temeljem Odluke Rektorskog zbora visokih učilišta Republike Hrvatske o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (Narodne novine broj 129/05), dekan Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu daje


OBAVIJEST

 

Dr. sc. Francisko Lukša održat će  nastupno predavanje za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent za znanstveno područje prirodnih znanosti, polje strojarstvo, grana opće strojarstvo (konstrukcije), dana 07. studenoga (petak) 2014. godine u 11:15 sati u predavaonici B402 Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu (Ruđera Boškovića 32).

 

Tema nastupnog predavanja je:

Geometrijska tijela

Predavanje će se održati u prisutnosti studenata i nastavnika Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu te Stručnog  povjerenstva u sastavu:

    1. Prof. dr. sc. Željko Domazet
    2. Prof. dr. sc. Lovre Krstulović-Opara
    3. Prof. dr. sc. Zlatan Kulenović, Pomorski fakultet Split

 

Ova obavijest o nastupnom predavanju oglašava se na oglasnim pločama i web-stranicama Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu i Rektorata Sveučilišta u Splitu.

dekan, 
prof. dr. sc. Srdjan Podrug 

Kategorije