Sretan Božić i Novu 2015. godinu želi vam vaš FESB

Pred nama je nova, 2015. godina, koja će, vjerujemo, biti još uspješnija i sretnija. Odmorite se, iskoristite vrijeme blagdana najbolje što možete i uživajte. Radostan Božić i uspješnu Novu 2015. godinu želi vam vaš FESB!

Stigao je još jedan zimski odmor, a s njime i sve slatke brige oko novogodišnje proslave, blagdanskih okupljanja i odabira poklona za naše najmilije. Naravno, neki će se i nas sjetiti pa će i na našem licu zasjati osmijeh.

Ne sumnjamo da će se mnogi prijatelji opet susresti, neopterećeni poslovnim ili fakultetskim obavezama, i u blagdanskom duhu prisjetiti se svih posebnih trenutaka iz neke bliže, ili dalje, prošlosti.

A, kad smo već kod posebnih trenutaka, iza nas je godina puna nastavnih, znanstvenih, stručnih i poslovnih uspjeha, pa bi se ovom prilikom željeli još jednom prisjetiti nekih od njih.

U 2014. godini doktoriralo je 13 djelatnika FESB-a, brojni djelatnici su izabrani u viša zvanja: četvero je novih redovitih profesora u trajnom zvanju, po jedan novi redoviti i izvanredni profesor, te je osmero naših asistenata i znanstvenih novaka izabrano u znanstveno-nastavno zvanje docenta.

Djelatnici su dobivali nagrade za osobite zasluge u znanosti:

 

U 2014. godini i studenti FESB-a su ostvarili uspjehe u stručnom:

i u sportskom segmentu:

Uspjeha i uspješnih fesbovaca bilo je još, u svim segmentima naše djelatnosti…

Fakultet je nakon godina ulaganja u svoju infrastrukturu, obnove svih predavaonica, ulaganja znatnih sredstava u nabavu nastavne i znanstvene laboratorijske opreme, krajem 2014. godine donio odluku o ulaganju u najuspješnije mlade magistre inženjere, planom zapošljavanja 30 asistenata iz sredstava Fakulteta u narednom petogodišnjem razdoblju.

 

U želji da sve svoje aktivnosti predstavimo zainteresiranoj javnosti, organizirali smo proslavu 54. rođendana FESB-a, te ugostili i predstavili se brojnim maturantima. Između ostalog, i zbog toga je i ove godine naš Fakultet popunio svoju upisnu kvotu.

 

Na kraju godine organizirali smo svečane promocije na kojima smo promovirali: 18 stručnih pristupnika, 100 stručnih prvostupnika, 209 sveučilišnih prvostupnika i 289 magistara inženjera, koji su studij završili u akademskoj godini 2013./2014. Još jednom im svima čestitamo na uspješnom završetku studija!

 

Pri kraju, podsjetimo se da zimski praznici traju od srijede, 24. prosinca 2013. do utorka, 6. siječnja 2014., nastava započinje u srijedu, 7. siječnja 2014. A to znači da nas očekuje 14 dana praznika, opuštanja, odmora i osmijeha.

I na samom kraju, dopustite nam da vam još jednom poželimo radostan Božić i sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu!

 

Kategorije