Natječaj za upis u Program postakademskog zapošljavanja

Sveučilište u Splitu raspisuje

NATJEČAJ

za upis 1. generacije studenata na Program postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti studenata Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2014./2015.

Programom se studenti osposobljavaju za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata te se povećavaju opće sposobnosti za zapošljavanje/samozapošljavanje nakon završenog studija i stjecanja diplome.

Na Natječaj se pod jednakim uvjetima mogu prijaviti studenti Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu.

Pravo upisa po provedenom Natječaju ostvaruje 30 studenata Sveučilišta u Splitu i 30 studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Prvi modul Programa izvodit će se putem radionica LJETNE ŠKOLE koja započinje 13. srpnja 2015. godine i traje do 24. srpnja 2015. godine. Tijekom modula studenti će se upoznati s poduzetničkim vještinama i načinom razmišljanja, usvajati vještine identifikacije i analize poslovnih prilika, kao i osnove pravnog okvira poduzetničkog poduhvata i poslovanja.

LJETNA ŠKOLA održat će se u Splitu, u prostorima Sveučilišne knjižnice, Ulica Ruđera Boškovića 31.

Prijave se mogu predati do ponedjeljka, 29. lipnja 2015., poštom ili osobno na adresu: Sveučilište u Splitu, Livanjska 5, 21 000 Splitu, Hrvatska, s naznakom: Natječaj za prijavu na Program postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti studenata Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2014./2015.

 

TEKST NATJEČAJA

 

 

 

Kategorije