Kreće DUMP-ova Škola osnova programiranja

DUMP Udruga mladih programera vas poziva na ciklus predavanja pod nazivom “Škola osnova programiranja”.

DUMP Udruga mladih programera vas poziva na ciklus predavanja pod nazivom “Škola osnova programiranja”. Ciklus je namijenjen svima koji se žele upustiti u svijet programiranja, a sastojat će se od 4 predavanja. Prvo predavanje će se održati u subotu, 17.10.2015. na FESB-u u amfiteatru A100 s početkom u 17:00. Predavanja su u potpunosti besplatna i nisu usmjerena nekom određenom uzrastu.

Početak nove akademske godine na FESB-u već tradicionalno obilježava i početak ciklusa predavanja „Škole osnova programiranja“ koja bilježi već sedmu iteraciju. Ciklus je koncipiran u četiri predavanja koja su zamišljena da polaznicima prenesu gradivo na jednostavan i pristupačan način, o čemu najbolje svjedoči brojka od preko 1500 posjetitelja na prošlim predavanjima. Na kraju ciklusa bi polaznici trebali biti sposobni napraviti jednostavan program primjenjujući znanja o varijablama, kontroli toka programa, petljama, kolekcijama i funkcijama.

Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele okušati u svijetu programiranja, a nije potrebno nikakvo predznanje. Predavanja se održavaju subotom popodne u 17 sati na FESB-u, u amfiteatru A100, a počinju 17. listopada 2015. Kako bi usvojeno znanje s predavanja mogli izvježbati u praksi, nedjeljom popodne održat će se i prateće radionice na računalima.

 

Za više informacija posjetite službeni DUMP Web, gdje se nalaze informacije o svim prethodnim ciklusima koje su organizirali.

Vrijeme održavanja: od subote, 17. listopada 2015. u 17:00 Mjesto održavanja: FESB (Split), dvorana A100 E-mail: info@dump.hr

autor: Vladan Papić

Kategorije