Software Startup Academy

5.studenog 2015
od 17:00 do 19:00
Sveučilišna knjiznica, sjeveni toranj

5.11.2015. u 17 sati u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu dođi na uvodno predavanje Software Startup Akademije i saznaj iz prve ruke kako pretvoriti svoje ideje u uspješne aplikacije, kako krenuti s programiranjem i što je potrebno za pobjedu od prošlogodišnjih SSA pobjednika, Ane i Ivana iz CabUp tima.

Nemojte dozvoliti da dobre ideje ostanu samo ideje!

Ovogodišnji fond nagrada Software StartUp Akademije je 40.000 kn, a finale će se održati na WinDays konferenciji 2016. o čemu ćete više moći saznati od gostiju predavača Tomislava Tipurića i Nine Šindije (Microsoft Hrvatska). Prijavi se, okupi tim, stekni znanja i vještine i osvoji sredstva za realizaciju svoje startup ideje!

Nemoj propustiti tehnička (MIC, FESB) i poslovna (Ekonomski fakultet) predavanja, rad u timovima i konzultacije s mentorima – kreni u razvoj od ideje do gotovog proizvoda! Prijave su do 1. prosinca 2015.

Vidimo se na službenom predstavljanju i otvorenju u četvrtak, 5. studenog 2015. godine u 17 sati u multimedijalnu dvoranu sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu i u opuštenoj i ugodnoj atmosferi dobij odgovore na sva tvoja pitanja!

 

Službene prijave i informacije na webu: http://startup.msacademic.hr

 

Kategorije