I&E Crash-Course

26. studenog 2015.
 od 09:00 do 19:00
 Sveučilišna knjižnica,sjeverna zgrada, 2. kat

EIT Digital organizacija i Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu uz podršku Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, 26. studenog organiziraju jednodnevni “I&E Crash-Course” tečaj na temu inovacija i poduzetništva koji se provodi u okviru EIT Digital Outreach programa.

Tečaj koji će se održati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice (sjeverna zgrada, II kat) s početkom u 9 sati, namijenjen je studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija te istraživačima i suradnicima na projektima. U edukaciji će sudjelovati dva strana predavača koji će sadržaj izlagati na engleskom jeziku.

Svrha tečaja je pružiti sudionicima mogućnost stjecanja i proširenja znanja o poduzetništvu baziranom na tehnologiji i inovacijama, poslovnim modelima i kreaciji istih, financiranju, prezentiranju poslovnih ideja ulagačima i sl. Stoga, sudjelovanje na I&E Crash-Course-u predstavlja jedinstvenu priliku za sve studente koji imaju namjeru natjecati se na Nacionalnom studentskom startup natjecanju jer se na ovaj način mogu što bolje pripremiti i povećati šanse za pobjedu.

Isto tako, EIT Digital je za četvero sudionika (studenata preddiplomskih studija tehničkih smjerova) osigurao stipendije za sudjelovanje u programu Trento zimske škole u Italiji (od 14. do 19. prosinca 2015.).

Program događanja možete pogledati ovdje.

Kategorije