Prijavite se na radionicu „Dizajn i žig u službi stvaranja brenda“ – koja je vrijednost industrijskog dizajna i žiga i što se njima štiti

Nakon uspješno održane prve radionice, “Od ideje do patenta”, u okviru Mjeseca intelektualnog vlasništva na Sveučilištu u Splitu, u utorak 12. travnja, održati će se druga radionica “Dizajn i žig u službi stvaranja brenda”. Predavač će biti priznati stručnjak za intelektualno vlasništvo Mladen Vukmir, hrvatski i europski patentni zastupnik i zastupnik za žigove, koji će pričati o industrijskom dizajnu i žigu – trademarku, važnosti istih u poslovanju, razvoju identiteta proizvoda, stvaranju brenda i sl.

Radionica će se održati u velikoj dvorani Sveučilišne knjižnice na II katu sjeverne zgrade s početkom u 11 sati, a namijenjena je poduzetnicima, istraživačima, studentima, ali i široj zainteresiranoj populaciji.

Više informacija o predavaču i sadržaj radionice možete saznati u PROGRAMU, a za sudjelovanje Vas molimo da se kratko PRIJAVITE OVDJE.

Mjesec intelektualnog vlasništva na Sveučilištu u Splitu tijekom travnja organizira Ured za transfer tehnologije uz podršku Europske poduzetničke mreže i Europskog IPR Helpdeska s ciljem podizanja svijesti javnosti o važnosti i ulozi intelektualnog vlasništva u poslovanju i svakodnevnom životu, kao i njegove uloge u poticanju kreativnosti i inovativnosti. Do kraja mjeseca održati će se još dvije radionice, “Poticanje kreativnosti i stvaralaštva kroz autorska i srodna prava” koja će se održati 19. travnja u 13 sati u sklopu Festivala znanosti te radionica “Svjetski dan intelektualnog vlasništva” koja se održava 26. travnja s početkom u 12 sati. Više detalja uskoro.

 

Kategorije