Natječaj za dodjelu rektorovih nagrada u akademskoj godini 2015./2016.

Na temelju članka 16. Statuta Sveučilišta u Splitu, a sukladno članku 14. Pravilnika o rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu od 16. svibnja 2016. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), donosim sljedeću

ODLUKU
o raspisivanju natječaja za dodjelu rektorovih nagrada u akademskoj godini 2015./2016.
    1. Raspisuje se natječaj za dodjelu Rektorovih nagrada studentima Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2015./2016.
    2. Pozivaju se svi studenti iz članka 5., da sukladno čl. 6. st 2., čl. 7., 8., i 9., te studenti i ovlašteni predlagatelji iz čl. 11. i 12. Pravilnika da najkasnije do 01. lipnja 2016. godine podnesu svoje prijave za dodjelu Rektorove/Rektorovih nagrada, osobno na protokol Sveučilišta u Splitu na adresi Livanjska 5 ili poštom putem preporučene pošiljke.
    3. Ukoliko se student prijavljuje za dodjelu dvije i/ili više Rektorovih nagrada iz čl. 3 Pravilnika, dužan je za svaku od vrsta Rektorovih nagrada podnijeti posebnu prijavu.
    4. Prilikom podnošenja prijave/prijava studenti su dužni priložiti sljedeću dokumentaciju:

      – prijavu u pisanom obliku,
      – prosjek ocjena za akademsku godinu 2014./2015. (normiran s obzirom na ECTS bodove, zaokruženog na dvije decimale, za RNI),
      – dokaz o ispunjavanju kriterija iz članka 8. Pravilnika (za RNI),
      – obrazloženi prijedlog čelnika sastavnice (za RNZUR ili PRN).

    5. Po završetku roka za podnošenje prijava za dodjelu Rektorove/Rektorovih nagrada, Povjerenstvo iz čl. 15. Pravilnika će zaprimiti i obraditi prijave pristigle na natječaj, te dostaviti rektoru prijedlog dobitnika Rektorovih nagrada.
    6. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
    7. Na temelju prijedloga Povjerenstva iz točke 3. ove Odluke, rektor donosi odluku o dobitnicima Rektorovih nagrada, te će se odluka s popisom svih dobitnika objaviti na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Sveučilišta i njegovih sastavnica, najkasnije tri dana prije svečane dodjele Rektorovih nagrada.
    8. Svečana dodjela Rektorovih nagrada održat će se na Dan Sveučilišta u Splitu, 15. lipnja 2016. godine.
    9. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Privitak:

 

 

Kategorije