DUMP Day – besplatna IT konferencija

DUMP Udruga mladih programera i vodeće IT tvrtke donose aktualne trendove iz svijeta tehnologije.

Prije ljetne pauze DUMP Udruga mladih programera organizira prvu besplatnu tehnološku konferenciju za sve – DUMP Day. Riječ je o jednodnevnom događaju na kojem će svi zainteresirani, kroz niz besplatnih predavanja, imati priliku saznati više o najnovijim tehnologijama poput Ionic frameworka, QA-a, Angulara 2, Node.js-a i ostalih. Održat će ih tim dumpovaca, a pridružit će im se i gostujući predavači – predstavnici najpoznatijih lokalnih, regionalnih i globalnih IT tvrtki.

Posebnost konferencije je upravo povezivanje s potencijalnim poslodavcima koji će zainteresirane upoznati s načinom rada njihovih tvrtki, a uz to stvoriti i koristan kontakt za buduće suradnje. Neke od tvrtki koje će posjetitelji imati priliku upoznati su: ExtensionEngine, HR Cloud, NetMedia, East Coast Product, Ericsson, Infinum, IT sistemi, Locastic, Microsoft, Profico, Rimac Automobili, Zagrebačka Banka. One se bave različitim aspektima IT sektora, što donosi širok izbor tema iz kojih će svatko moći odabrati zanimljiv niz predavanja, neovisno o predznanju.

Sve ovo donosi entuzijastična ekipa udruge DUMP koja već niz godina provodi svoje poznate i inovativne cikluse predavanja. Kvalitetu i pogođenost dumpovih događaja dokazuje nekoliko tisuća posjetitelja na predavanjima održanih tijekom prošle godine. Jedan od bitnijih projekata je i DUMP Internship – program kroz koji Udruga svake godine traži i priprema nove članove.

Konferencija će se održati 4. lipnja s početkom u 9 sati na splitskome FESB-u. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane uz akreditaciju koja će se moći besplatno preuzeti na info pultovima. Za više informacija posjetite day.dump.hr ili Facebook stranicu Udruge.

 

Kategorije