Upisi u jesenskom upisnom roku

Pristupnici koji, u jesenskom roku, kroz NISpVU (www.postani-student.hr) ostvare pravo upisa u I. godinu sveučilišnog i stručnog preddiplomskog studija

trebaju u prostoriji A125 u sljedećim terminima dovršiti upisni postupak:

    • 21 rujna 2016.g. od 09:00 do 14:00 sati sveučilišni preddiplomski studiji
    • 22. rujna 2016.g. od 09:00 do 12:00 sati stručni preddiplomski studiji

 

Više informacija o postupku upisa kao i o dokumentaciji koju treba pripremiti za upis može se pronaći ovdje. Pristupnici koji budu imali nepotpunu dokumentaciju neće moći ostvariti upis. S obzirom da će se podjela svjedodžbi o položenoj državnoj maturi obaviti 22. rujna 2016., istu je moguće dostaviti naknadno 26. rujna 2016.

U slučaju da nakon provedenih upisa ostane slobodnih mjesta na pojedinim studijskim programima, 22. rujna u 12:00 sati na web stranici Fakulteta objavit će se točan broj slobodnih mjesta na istima. Istog dana 22. rujna u 13:00 sati u prostoriji A125 obavit će se spuštanje kvalifikacijskog praga i prozivka pristupnika koji su neposredno ispod praga za pojedine studijske programe. Oni pristupnici koji ne budu nazočni na prozivci neće moći ostvariti upis. Također pristupnici koji ostvare pravo upisa nakon spuštanja kvalifikacijskog praga moraju imati pripremljenu dokumentaciju za upis, popis koje se može vidjeti ovdje. Pristupnici koji budu imali nepotpunu dokumentaciju neće moći ostvariti upis.

 

Kategorije