Rezultati izbora za nove članove Studentskog zbora FESB-a

Na temelju izbornih materijala zaprimljenih od Biračkog odbora s biračkog mjesta Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, utvrđeno je da su izbori za članove Studentskog zbora Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, održani dana 5. listopada 2016. godine, provedeni sukladno Zakonu o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (“Narodne novine” broj 71/07), Statutu Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Statutu Studentskog zbora FESB-a te Pravilima za provedbu studentskih izbora za studentski zbor Sveučilišta u Splitu i znanstveno-nastavnih/umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta od 01. ožujka 2012. godine.

ZAPISNIK

o provedenim izborima za Studentski zbor FESB-a u Splitu, za mandatno razdoblje 2016.-2018., dana 5. listopada 2016. godine.

Od ukupnog broja birača (2330 studenata) na biračkom je mjestu glasovao 81 birač.

Neiskorištenih je ostalo 2249 glasačkih listića.

U glasačkoj kutiji utvrđen je 81 iskorišteni glasački listić, od toga je 79 bilo važećih glasačkih listića i 2 nevažeća glasačka listića.

Kandidacijska lista Miljenka Polića dobila je ukupno 79 glasova.

Zapisnik o održanim izborima možete preuzeti ovdje.

Sukladno čl. 17. Pravila za provedbu studentskih izbora za studentski zbor Sveučilišta u Splitu i znanstveno-nastavnih/umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta prigovori na tijek i rezultate izbornog postupka podnose se Povjerenstvu za prigovore u roku od 24 h od objavljivanja rezultata i to putem elektronske pošte: dekanat@fesb.hr

 

Kategorije