5. međunarodni kongres Dani Inženjera strojarstva

U organizaciji Hrvatske komore inženjera strojarstva održati će se jubilarni 5. međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva u Vodicama, u razdoblju 29. – 31.3.2017. godine.

Kao i prethodno održani kongresi Dani inženjera strojarstva i 5. kongres će okupiti inženjere strojarstva ali i ostalih struka iz Republike Hrvatske, te iz ostalih EU zemalja u okruženju.

Na kongresu će se obrađivati teme od interesa ovlaštenih inženjera strojarstva, voditelja građenja i voditelja radova strojarske struke i to: zakonska regulativa, energetska učinkovitost, energetska i procesna postrojenja, zaštita okoliša i održivi razvoj i dr. teme od interesa članova Komore. Teme kongresa će biti objavljene početkom listopada 2016. godine.

Kongres je organiziran kroz stručne teme koje su obrađene kroz tri uvodna plenarna (pozivna) predavanja, te tri stručna rada kao uvod u radionicu ili okrugli stol. Na taj način osigurano je sudjelovanje ekspertnih osoba iz RH i EU za pojedine teme kroz pozvana predavanja ali isto tako i sudjelovanje sudionika kroz stručne radove, poster sekciju i radionice ili okrugle stolove. Poziv za prijavu radova vezano uz teme kongresa će biti objavljen početkom listopada 2016. godine. Ukoliko imate stručni rad (izrađena projektna dokumentacija, izgrađena građevina ili slično) vezan uz temu kongresa, prijavite rad, te na taj način promovirajte sebe, vašu tvrtku i samu strojarsku struku.

 

Prilog:

 

 

Kategorije