Novi DUMP Internship

DUMP Udruga mladih programera uskoro kreće s novim DUMP Internshipom, besplatnim programom tijekom kojeg će pripravnici raditi na vještinama potrebnim u budućem poslu, a učit će od samih članova Udruge i predstavnika najznačajnijih firmi u Splitu. Dođite na predstavljanje programa 10. prosinca 2016. na FESB i saznajte sve detalje!

DUMP Udruga mladih programera već odavno zna koliko je važno imati određeno predznanje i vještine i koliko je to bitno poslodavcima prilikom zapošljavanja. Upravo zbog toga ove godine Udruga po treći put organizira DUMP Internship, besplatni višemjesečni program kroz koji će mladi polaznici prikupiti novo znanje, izgraditi vještine i steći traženo iskustvo čak i prije nego završe svoje obrazovanje. Pored svega toga, pripravnici će imati priliku izgraditi mrežu poznanstava među budućim kolegama i poslodavcima te na kraju dobiti i priliku za postati član Udruge.

Internship je namijenjen srednjoškolcima i studentima koji su spremni za nove izazove u različitim aspektima IT industrije, a kojima se DUMP bavi u svojim raznim projektima. Svi će pripravnici imati priliku izbrusiti razne vještine potrebne za uspjeh na tržištu, a tu nije riječ samo o programiranju, već i o gotovo svim aktivnostima koje se mogu pronaći u radu današnjih firmi, od kojih su samo jedni od mnogih programiranje, dizajn, multimedija i vođenje projekata. Pripravništvo u DUMP-u je osim toga i odlična prilika za upoznavanje motiviranih mladih ljudi i razvoj u stimulirajućem radnom okruženju jer dumpovci ponajviše cijene kvalitetu rada i međusobnu komunikaciju, a nisu im strani ni zabava i opuštanje.

Da bi program bio što kvalitetniji i zanimljiviji, te kako bi pripravnici dobili priliku upoznati i učiti od stručnjaka iz različitih disciplina, dumpovcima će se u provedbi među prvima pridružiti zaposlenici jednih od najznačajnijih firmi u Splitu: ExtensionEnginea, HR Clouda i NETMedie.

Oni koji se iskažu tokom Internshipa mogu postati članovi Udruge gdje će i dalje razvijati svoje vještine u sklopu organizacije i realizacije raznoraznih projekata kojima se Udruga bavi, počevši od ciklusa predavanja poput Škole osnova programiranja pa do razvoja nove stranice Ministarstva unutarnjih poslova. Mnogi članovi Udruge su tijekom godina postali dio svjetskih IT tvrtki, a kako bi se ista prilika pružila i pripravnicima, ove godine su oni mogli biti dijelom i prve besplatne IT konferencije DUMP Day na kojoj su se mogli povezati s potencijalnim poslodavcima, što mogu očekivati i u nadolazećem Internshipu.

Predstavljanje programa će biti održano 10. prosinca 2016. u 17 sati na FESB-u u dvorani A100, gdje će svi zainteresirani imati priliku saznati više detalja, a isti će dan biti otvorene i prijave. Za više informacija posjetite web (www.dump.hr) i Facebook stranicu Udruge.

 

Kategorije