Predstavljanje projekata – FESB racing team, FESB racing team MOTO

22. prosinca 2016.
 od 17:00 do 18:00
A101

Kako FESB Racing Team organizira seriju edukativnih predavanja s ciljem popularizacije studentskog aktivizma i samostalnog stručnog usavršavanja, ovim putem pozivamo Vas da se sudjelovanjem na predavanjima upoznate s jednim od najperspektivnijih projekata koji okuplja 50 000 studenata s renomiranih svjetskih sveučilišta.

Na predavanjima će na svima pristupačan, ali i stručan način, biti predstavljeni projekti izrade bolida FRT01 s kojima je tim sudjelovao na natjecanjima u Italiji i Češkoj, te prvog studentskog motocikla u regiji FRTm01 koji je uspješno predstavio naše Sveučilište i FESB na međunarodnom natjecanju u Španjolskoj. Nakon izlaganja voditelja timova, na postojećim izvedbama bolida i motocikla bit će pokazane stvari o kojima se pričalo te planirana poboljšanja za buduće projekte na kojima radimo – bolid FRT02 i motocikl FRTm02.

Prvo predavanje s temom “Predstavljanje projekata – FESB racing team, FESB racing team MOTO” održat će se 22. prosinca 2017. s početkom u 17 sati u dvorani A101.

 

Kategorije