IRI open days – Entrepreneurship and innovation konferencija

Dana 8 i 9. svibnja 2017. na FESB-u će se održati Entrepreneurship and innovation konferencija koja okuplja relevantne stručnjake iz područja istraživanja i razvoja te pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje s najnovijim trendovima u području organizacije R&D aktivnosti, komercijalizacije tehnologije, dobivanja javnih sredstava i financiranja poslovnih investicija kroz fondove rizičnog kapitala.

Iskorisite priliku za upoznavanje nacionalnih politika i javno-privatnih platformi za istraživanje i razvoj te finanaciranje R&D aktivnosti. Profitirajte od tuđih iskustava te iskoristite potencijal IRI quadriple-helix inovacijskog sustava za razvoj novih proizvoda i unaprjeđenje Vašeg poslovanja.

Konferencija je participativnog oblika te protežira rad u manjim skupinama; gdje programom dominiraju panel rasprave, radionice i neformalno druženje. Konferencija je namijenjena istraživačima, tvrtkama i fizičkim osobama koje već rade u R&D sektoru ali žele proširiti krug osoba s kojima surađuju kao i onima koji tek ulaze u ovo područje i žele se upoznati sa mogućnostima suradnje.

Više o događanju i programu možete naći ovdje.

Prilog:

 

Kategorije