Erasmus+ KA107

Na temelju Erasmus+ KA107 Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA107 u ljetnom semestru akademske godine 2016./2017., Povjerenstvo za Erasmus program razmjene donosi sljedeću

ODLUKU

o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u okviru Erasmus+ KA107 programa za ak. god. 2016./2017.

 

Obrazloženje

Povjerenstvo u sastavu: doc. dr. sc. Branimir Lela, izv. prof. dr. sc. Vicko Dorić, prof. dr.sc. Dragan Poljak na svojoj sjednici održanoj dana 31. svibnja 2017. utvrdilo je da je FESB zaprimio 1 prijavu za mobilnost kandidata izv. prof. dr. sc. Sandra Nižetića. Također je utvrđeno da prijavljeni kandidat udovoljava uvjetima sastavnice te da mu je sukladno kriterijima FESB-a dodijeljeno 19 bodova od mogućih 20.

Na temelju gore navedenog odlučeno je kao u izreci.

POUKA O PRAVNOM LIJEKU: Protiv Odluke Povjerenstva za rangiranje kandidata na sastavnici može se izjaviti žalba čelniku sastavnice u roku od 15 dana od dana objave Odluke na mrežnoj stranici sastavnice. O žalbi odlučuje čelnik sastavnice u roku od 8 dana od dana isteka roka žalbe. Ako čelnik sastavnice ocijeni da je žalba osnovana, mijenja se rang lista sukladno novoutvrđenom stanju. Istekom roka za odlučivanje o žalbi, Odluka Povjerenstva za rangiranje kandidata na sastavnici postaje konačna i protiv nje nije moguće uložiti žalbu.

Prilog:

 


Predsjednik Povjerenstva,
izv. prof. dr. sc. Branimir Lela

Kategorije