Radionica projekta Upravljanje vodom i toplinom i trajnost membranskih gorivnih članaka: “Javno predstavljanje projektnih rezultata”

  07. lipnja 2018.   od 14:15 do 16:45   C502

U okviru znanstveno-istraživačkog projekta Hrvatske zaklade za znanost (HRZZ) „Upravljanje vodom i toplinom i trajnost membranskih gorivnih članaka (IP-11-2013-8700, http://pemfc.fesb.unist.hr), koji vodi prof. dr. sc. Frano Barbir, održat će se jednodnevna radionica „Javno predstavljanje projektnih rezultata“. Povodom završetka projekta krajem lipnja, na radionici će se predstaviti rezultatska ostvarenja provedenih istraživanja u okviru ovoga projekta. Uz članove istraživačke grupe prof. Frane Barbira, na radionici će sudjelovati i kolege suradnici na projektu s Fakulteta za strojništvo, Sveučilišta u Ljubljani iz Slovenije.

Radionica projekta Upravljanje vodom i toplinom i trajnost membranskih gorivnih članaka, pod nazivom „Javno predstavljanje projektnih rezultata“ održat će se na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu, dana 07. lipnja 2018. (četvrtak) u dvorani C502 s početkom u 14:15 sati.

Prilog: plakat

Kategorije