Seminar: Pametna proizvodnja 2018.

  20. lipnja 2018.   od 08:30 do 14:15   A301 – Predavaonica

 

Glavni cilj seminara Pametna proizvodnja 2018. je upoznavanje hrvatskih gospodarstvenika s koracima koje poduzima RH, te iskustvom sa renomiranih inozemnih institucija. Stoga će na početku seminara prof. dr.sc. Nedeljko Štefanić prezentirati rad Modernizacija industrije i gospodarstva Republike Hrvatske primjenom Lean menadžmenta i Industrije 4.0, a skupina istraživača s FESB-a konačne rezultate istraživanja na projektu Hrvatske zaklade za znanost INSENT.

Prof.Dr.-Ing. Peter Plapper će objasniti trenutnu ekonomsku situaciju industrijskih tvrtki u Luksemburgu i potrebe za istraživanjem u području Industrije 4.0. Pri kojem se male i srednje tvrtke oslanjaju na sveučilišta i istraživačke institute u cilju znanstvenih istraživanja prilagođenih njihovoj specifičnoj situaciji. Gosp. Lukas Weiss, iz inovativne tvrtke Tehnološkog parka ETH prezentirati će inovacije u proizvodnji u konceptu Industrije 4.0.

Gosp. Amir Šećerkadić, iz tvrtke IZIT, prezentirat će primjenu suvremenih 3D tehnologija u proizvodnji, a gosp. Martin Bućan iz Splitsko-dalmatinske županije projekt Green mind (GREEN and smart Mobility INDustry innovation).

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, uz obveznu prijavu.

Kontakt: 

Prof. dr.sc. Ivica Veža

iveza@fesb.hr

Prilog:

Kategorije