Odluka o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u okviru Erasmus+ programa za ak. god 2018./2019.

Na temelju Erasmus+ Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ljetnom semestru akademske godine 2018./2019., Povjerenstvo za Erasmus program razmjene donosi sljedeću


ODLUKU

 o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u svrhu osposobljavanja i mobilnost osoblja u svrhu podučavanja u okviru Erasmus+ programa za ak. god. 2018./2019.

  1. Rangiraju se kandidati sukladno listama: Lista – podučavanje, Lista –osposobljavanje

Obrazloženje

Povjerenstvo u sastavu: izv. prof. dr. sc. Branimir Lela, izv. prof. dr. sc. Vicko Dorić i Mira Braović Plavša, v. pred., na svojoj sjednici održanoj dana 22. studenoga 2018., utvrdilo je da je FESB od Sveučilišta u Splitu zaprimio pet prijava za mobilnost kandidata, četiri za aktivnost podučavanja i jednu za aktivnost osposobljavanja. Povjerenstvo je također utvrdilo da svih pet prijava udovoljava uvjetima Natječaja.

Prema kriterijima sastavnice utvrđenim Natječajem rangiraju se kandidati sukladno listama za svaki tip mobilnosti koje su sastavni dio ove Odluke.

Na temelju gore navedenog odlučeno je kao u izreci.

POUKA O PRAVNOM LIJEKU: Protiv Odluke Povjerenstva za rangiranje kandidata na sastavnici može se izjaviti žalba čelniku sastavnice u roku od 15 dana od dana objave Odluke na mrežnoj stranici sastavnice. O žalbi odlučuje čelnik sastavnice u roku od 8 dana od dana isteka roka žalbe. Ako čelnik sastavnice ocijeni da je žalba osnovana, mijenja se rang lista sukladno novoutvrđenom stanju. Istekom roka za odlučivanje o žalbi, Odluka Povjerenstva za rangiranje kandidata na sastavnici postaje konačna i protiv nje nije moguće uložiti žalbu.

Ažurirano 04. prosinca 2018. godine.

Prilog: Odluka.pdf


prodekan za nastavu,
izv. prof. dr. sc. Branimir Lela

Kategorije