Split Tech City konferencija za mlade

09. studenog 2019.   od 10:00  do Cinestar, Mall of Split

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo Vas na sudjelovanje na Split Tech City motivacijskoj konferenciji za mlade, koja će se 9.11.2019. održati u Cinestaru trgovačkog centra Mall of Split.

 

Riječ je o konferenciji koju organizira Split Tech City, neprofitna udruga koja predstavlja prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice – brojne tvrtke, institucije, udruge i pojedince. Split Tech City na istoimenom web portalu stvara pozitivan medijski sadržaj te organizira predavanja, radionice i ‘meetupe’, a sve s ciljem usmjeravanja mladih na tehnološka zanimanja i stvaranja uvjeta za njihov ostanak u Hrvatskoj.

 

Motivacijska konferencija koja će se održati 9.11.2019. prva je njihova konferencija, čiji je slogan “Živi lokalno, radi globalno!” Na konferenciji će se u ulozi predavača naći brojni naši bivši studenti, danas uspješni ljudi koji vode svoje tvrtke.

 

Od njih ćete imati prilike čuti o životnim i poslovnim iskustvima koja su ih dovela do današnjeg uspjeha; govorit će o greškama koje su činili i načinima na koje su rješavali probleme, prisjetit će se teških odluka koje su morali donijeti, istaknuti svoje savjete za uspjeh i otkriti zašto su odlučili živjeti i raditi u svom gradu.

Više informacija možete pronaći na Split Tech City portalu i na službenoj stranici konferencije.

Kategorije