Održani uvodni satovi za brucoše

U četvrtak i petak, 24. i 25. rujna, na našem su Fakultetu održani uvodni satovi za brucoše, koji su ove godine, zbog epidemiološke situacije, bili podijeljeni u četiri skupine.

 

Tijekom svog pozdravnog govora, dekan je informirao brucoše o njihovim studentskim pravima i obvezama te ih je upoznao s ustrojem Fakulteta i studijskih programa, izvedbenim planovima za iduću akademsku godinu i svim informatičkim sustavima koje će svakodnevno koristiti. U nastavku brucošima su svoje aktivnosti predstavili članovi Studentskog zbora FESB-a, a zatim su od predstavnika niza uspješnih i nagrađivanih udruga, odnosno projekata, koji djeluju na našem Fakultetu – poimence, DUMP, FESB Racing, Flow Design Team i FESB Hydro – iz prve ruke doznali više o mogućnostima koje im Fakultet pruža u pogledu izvannastavnih aktivnosti. Nakon završetka dekanovog pozdravnog govora, studentima su uručene studentske iskaznice, popularne „iksice“.

 

Snimku jednog od uvodnih satova, održanog u petak, 25. rujna, možete pogledati na sljedećoj poveznici.  Studenti upisani u ljetnom upisnom roku, koji još nisu preuzeli svoje studentske iskaznice, to mogu učiniti svakog radnog dana, od 10.00 do 14.00 sati, na šalteru studentske službe.

Kategorije