Talk&Grow predavanje: Ispitaj svoje potencijale

Znaš li što hoćeš i u kojem mjeru ideš? Koji su tvoji potencijali da to i ostvariš? Na kojim bi svojim osobinama još mogao/mogla raditi, da ostvariš svoje ciljeve i postigneš uspjeh? Koliko si objektivan/objektivna u svojim samoprocjenama? Saznaj na radionici u organizaciji Ureda za upravljanje karijerama i CISOK-a „Ispitaj svoje potencijale“.
 

Predavanje će se održati u srijedu, 14.10.2020 od 12-13,30h u prostorijama Ureda za studentski standard i sport u Zrinsko Frankopanskoj 38.

Zbog epidemioloških mjera i interaktivnosti predavanja broj sudionika je ograničen i obavezne su prijave na: savjetovanje@unist.hr.

 

Voditeljica radionice je mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije zaposlena u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja, te zaposlenih koji razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u svijetu rada itd.

 

Linkovi za objave na društvenim mrežama:

Kategorije