Prijavi se na online program obrazovanja “Seeds for the future sky”

U sklopu procesa razvoja bilateralnih odnosa s Kinom, 12. travnja 2019. godine, Huawei Technologies i Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva (SDURDD) potpisali su Memorandum o suglasnosti o suradnji u okviru programa obrazovanja i obuke usmjerenog na industriju, inovacije i tehnologiju „Seeds for the Future“. Ove godine ponovno se provodi program, ali s obzirom na situaciju, u online inačici pod nazivom ,,Seeds for the Future Sky”.

 

„Seeds for the Future“ je program koji Huawei Technologies od 2008. godine nudi najboljim studentima iz raznih zemalja s ciljem pružanja aktivnog i praktičnog iskustva učenja, uvida u istraživanje i razvoj, kao i pristupa dijelu Huaweijeve najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko – komunikacijsku tehnologiju (IKT).

 

Navedenim programom omogućava se usavršavanje za pedeset studenata iz IKT područja te ostalih disciplina, kao što su znanost, tehnologija, inženjering i matematika, tijekom razdoblja od pet godina, pri čemu će se educirati po deset studenata godišnje.

 

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz širenje pandemije uzrokovane koronavirusom COVID-19, sa željom održavanja kontinuiteta, Huawei je osmislio online inačicu programa pod nazivom ,,Seeds for the Future Sky”, za kojeg je planirano da se održi od 16. do 20. studenoga 2020.

 

Osnovni kriterij odabira kandidata je prosjek ocjena 3.0 ili viši. Sudjelovanje u online inačici programa ostvariti će najbolji studenti, odnosno oni sa najvišim prosjekom ocjena.

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti slanjem sve potrebne dokumentacije mailom na adresu prodekana za znanost: jvasilj@fesb.hr  najkasnije do 16. listopada 2020. godine.

Kategorije