Prijavite se na StartIT program ICT Županije

Imate IT projekt ili ideju? Prijavite se na StartIT program ICT Županije i krenite u realizaciju!

 

OTVORENE SU PRIJAVE ZA StartIT STARTUP AKADEMIJU! 

 

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg prvog izdanja i ove godine nam se vraća StartIT osmotjedni startup program na kojeg se mogu prijaviti svi koji ili imaju ideju ili projekt u početnim fazama, a da je iz IT svijeta. Prijave se vrše na ovom linku.

Preciznije, STARTiIT@PICS je program poduzetničke edukacije dizajniran za pojedince i timove koji su u  inicijalnoj fazi razvoja vlastitog IT proizvoda ili usluge. Program je organiziran od strane Splitsko-dalmatinske županije, u sklopu projekta ICT Županija, a provodit će se u predinkubacijskom i  coworking prostoru PICS.  Radi se o jedinstvenom programu na ovim prostorima po pitanju ne samo novčanog stimulansa za one najvrjednije koji se prijave, već i po fundusu mentora koji će prijavljenima prenijeti preko potrebno znanje (i dati sve povratne informacije o izvedivosti) kako bi sa svojom idejom/projektom bili što uspješniji na tržištu.

Cilj programa je pružanje potpore pojedincima u procesu razrade poslovne ideje, analize tržišta, izrade poslovnog plana, razvoja prototipa, pristupa izvorima financiranja.

 

Prijave su otvorene do 22. listopada. Službeni StartIT KickOff @PICS dogodit će se u subotu 24. listopada gdje će oni koji su prošli selekciju „pitchati“ svoje projekte.

 

U ovim nesigurnim vremenima svaki vjetar u leđa bilo kakvoj poduzetničkoj ideji itekako je dobrodošao. ICT Županija će osigurati vrhunske mentore (Armando Matijević, Vedran Jukić, Antonio Perić-Mažar, Luka Sučić, Đulijano Nola, Nikola Balić, Ante Dagelić, Mario Ćubelić, Ivan Burazin, Dario Boras, Slaven Damjanović) koji će dijeliti svoje znanje i „know how“ svima koji se prijave, a ujedno će i nagraditi najbolje projekte. Fond nagrada od 30.000 kuna podijelit će najbolji timovi ili pojedinci koji su u procesu razvoja novih IT rješenja i pokretanja vlastitog IT startupa, a tu je „networking“ koji čeka sve prijavljene i koji ih može vinuti do iznimnih poduzetničkih poznanstava. Ukupno se radi o osam tjedana koji bi trebali isprofilirati vašu ideju i pomaknuti projekt na sljedeću fazu.

Potrebno je samo prijaviti se, upiti znanje i što uspješnije ga iskoristiti.

Kategorije