Infobip Virtual Classroom (Fall Edition): Boost your Bip Potential

Program će se održati u vremenskom terminu od 9.11. – 4.12.2020., sa pretežnom dinamikom predavanja svaki drugi dan, u trajanju od 60’ do 120′. 

 

Program je namijenjen studentima preddiplomskih i diplomskih studija te sam tijek programa, kao i teme, opise predavanja i informacije o predavačima možete pronaći u virtualnom bookletu u prilogu. Predavanja će se izvoditi na hrvatskom jeziku dok će sami prezentacijski slajdovi biti na engleskom.

 

Uz dijeljenje znanja i povezivanja studenata sa stručnjacima iz IT industrije, želja nam je putem ovog jesenskog izdanja Virtual Classrooma pokazati koliko je Infobip kao globalna IT kompanija interdisciplinaran te koliko je važno poznavanje i razumijevanje kako tehnoloških tako i poslovnih tema.

 

Kroz predavanja koja će studenti slušati cilj nam je provesti studente kroz različite teme i područja koja pokrivaju i tehnički (IT) i business segmenta poslovanja te ćemo im ujedno pružiti pregled poslova, alternativnih zanimanja kojima bi se studenti u budućnosti željeli baviti.

 

Također slušajući predavanja naših IT i business stručnjaka studenti će imati priliku steći nova znanja i vještine koja će im biti potrebna u profesionalnom putu i razvoju karijere.

 

Po uzoru na prvo izdanje Infobip Virtual Classrooma, predlažemo da ukoliko to odgovara vašim internim pravilnicima i uvjetima za odrađivanje studentske prakse i ako je to moguće da naš online edukacijski program studentima priznate kao odrađenu studentsku praksu.  Ovu odluku prepuštamo vama.

 

Ovdje se nalazi link za prijavu preko Smart Recruiters stranice.

ZADNJI ROK ZA PRIJAVU STUDENATA JE  NEDJELJA 1.11.2020. nakon čega slijedi proces selekcije kandidata.  

 

Ono što je potrebno za prijavu je priložiti životopis i po želji napisati nekoliko motivacijskih rečenica o tome zašto žele sudjelovati u programu, koja znanja žele steći i gdje vide početak svoje poslovne karijere nakon završetka fakulteta.

 

Prilog:

Kategorije