IAESTE natječaj za stručnu praksu u inozemstvu

Čini ti se da znaš samo teoriju, a od prakse ni “P”? Želiš otputovati u inozemstvo, ali uvijek nađeš neko “ALI”? Studentska udruga IAESTE otvorila je Natječaj za dodjelu plaćenih stručnih praksi u inozemstvu. Na Natječaj se mogu prijaviti studenti sa sljedećih hrvatskih visokih učilišta: Sveučilišta u Osijeku, Sveučilišta u Puli, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zagrebu i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

 

Pravo prijave na Natječaj imaju redovni i izvanredni studenti sveučilišnog ili stručnog studija i to na sljedećim razinama: preddiplomski, diplomski, integrirani preddiplomski i diplomski ili poslijediplomski koji do prijave na Natječaj nisu napunili 30 godina starosti te su u trenutku objave Natječaja upisani u najmanje drugu godinu preddiplomskog studija.

 

Natječaj je otvoren od 26. listopada do uključivo 4. prosinca tekuće godine. Detalji Natječaja dostupni su na sljedećoj poveznici. Pozivaju se svi studenti koji žele usavršiti svoje znanje i steći nezaboravno iskustvo da se prijave na Natječaj putem prijavnog obrasca. Ključ je u vašim rukama!

 

Odgovore na sva dodatna pitanja potražite na adresi elektroničke pošte split-exchange@iaeste.hr.

Kategorije