Digitalna karijera stiže na FESB!

U petak, 4. prosinca, portal Netokracija u suradnji sa DUMP Udrugom mladih programera organizira virtualno događanje Digitalna karijera@FESB: Kako razviti uspješnu developersku karijeru powered by OptimoRoute, koje će se koncentrirati na uspješne priče uz uvodno predavanje i panel raspravu stručnjaka iz top hrvatskih IT kompanija. Riječ je o Netokracijinom višegodišnjem projektu koji povezuje studente i poslodavce te daje uvid u prilike u domaćoj industriji.

 

S početkom u 11 sati, uvodno predavanje održat će Marin Šarić, CEO tvrtke OptimoRoute, koji će se potom pridružiti tehničkom voditelju Hrvatskog Telekoma Tonćiju Kučiću, CTO-u tvrtke SeekandHit Andreju Bobošu te Krešimiru Čondiću, predsjedniku DUMP Udruge mladih programera u panel raspravi na temu Kako razviti uspješnu developersku karijeru? koju će voditi izvršna urednica Netokracije, Ana Marija Kostanić.

 

S dugogodišnjom karijerom u IT industriji, ovi stručnjaci imaju vrijedna iskustva i znanja za podijeliti tako da je ovo izvrsna prilika da dobijete savjete i praktične primjere iz prve ruke onih koji su prošli sve što vas tek čeka.

 

Očekivano trajanje događanja je otprilike 75 min, a održat će se putem aplikacije Zoom, uz prijenos na Facebook stranicama Netokracije, Udruge DUMP i našeg Fakulteta. Prijavite se za sudjelovanje putem ovog obrasca i uskoro će u vaš sandučić elektroničke pošte stići poruka sa detaljima za priključivanje!

Kategorije