Suradnja FESB-a s Poliklinikom “Medikol”

I ove godine nastavlja se suradnja FESB-a s Poliklinikom “Medikol”, najmodernije opremljenom dijagnostičkom poliklinikom u zemlji i nastavnom bazom FESB-a za izborne predmete “Bioelektromagnetizam” (BioEM, 1. godina diplomskog studija) i “Medicinski elektronički uređaji” (MedEU, 2. godina diplomskog studija). U ovom semestru, u “Medikolu” se održavaju laboratorijske vježbe za čak 60 upisanih studenata na predmetu MedEU.

 

 

Zahvaljujemo voditelju Poliklinike, našem vanjskom suradniku mr.sc. Dariju Radoviću, dr. med., na susretljivosti usprkos otežanim epidemiološkim uvjetima, te pohvaljujemo studente koji se vrlo odgovorno i dosljedno drže epidemioloških uputa, čime omogućuju da se vježbe neometano održavaju!

 

Kroz ove predmete i suradnju, FESB nudi svim zainteresiranim studentima uvid u primjene elektronike, elektromagnetizma i računarstva u medicini. Time pratimo trendove razvoja najmodernijih medicinskih elektroničkih uređaja, a sigurni smo da će napredak medicine uvelike ovisiti o inovacijama u ovom području.

 


Prof. dr.sc. Antonio Šarolić
Voditelj Katedre za primjenu EM polja i laboratorija EMLab
Predsjedatelj svjetske konferencije i škole EMF-Med

Kategorije