Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ u natječajnoj godini 2020.

Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za mobilnost osoblja u okviru Erasmus+ programa u natječajnoj godini 2020. Natječaj će biti otvoren do isteka sredstava ili do 31. ožujka 2022. godine. Mobilnosti se mogu iskoristiti do 31. svibnja 2022. godine.

 

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

 

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2020.) može iskoristiti najviše tri mobilnosti u okviru Erasmus+ programa: dvije mobilnosti u okviru Suradnje među programskim državama (KA103) te jednu u okviru Suradnje između programskih i partnerskih država (KA107).

 

Potpune i potpisane prijave predaju se putem elektroničke pošte, na adresi erasmus@unist.hr, u obliku jedinstvenog dokument u .pdf formatu, koji treba sadržavati: prijavni obrazac na engleskom jeziku, ugovor o mobilnosti u svrhu podučavanja/usavršavanja na engleskom jeziku, motivacijsko pismo na engleskom jeziku, životopis u Europass formatu na engleskom jeziku te privolu za slanje i objavljivanje osobnih podataka.

 

Originalnu prijavu u papirnatom obliku prijavitelji trebaju poslati poštom ili dostaviti osobno uz prethodnu najavu u Ured za međunarodnu suradnju, Sinjska 2/III kat, na način kako je naznačeno u tekstu Natječaja.

 

Više informacija nalazi se na sljedećoj poveznici.

Kategorije