Počele prijave za LUMEN Engineering!

Oduvijek maštate o svom osobnom izumu i zanima vas elektrotehnika? Onda je LUMEN Engineering natjecanje za vas! Radi se o natjecanju u izradi praktičnog idejnog rješenja u području elektrotehnike u organizaciji studentske udruge eSTUDENT. Ovo jedinstveno natjecanje nudi priliku studentima da se okušaju u svijetu inovacija i povežu s poduzećima iz područja elektrotehnike i računarstva, a osim nezaboravnog iskustva, možeš osvojiti i vrijedne nagrade. Teme ovogodišnjeg natjecanja su Ja,robot- napravi komad svog robota i Pomoć u proizvodnji hrane i piće, a nagrade su 15.000,00 kuna za prvo mjesto, za drugo mjesto 10.000,00 kuna te za treće 5.000,00 kuna. Osim glavnih nagrada, studenti koji održe najbolju prezentaciju osvojit će iznos od 1.000,00 kuna.

 

Prijaviti se možete samostalno ili u skupinama sa najviše 4 člana. Broj prijavljenih je neograničen, ali samo sedam rješenja ide u finale. Odvaži se na inovacije i postani dio LUMEN Engineeringa!

 

LUMEN Engineering jedino je takvo natjecanje u Hrvatskoj i nudi velike mogućnosti za studente, poput edukativnih radionica, predavanja i osposobljavanje za rad na raznim platformama i s raznim uređajima. Studenti dobivaju priliku pretvoriti svoje teorijsko znanje u praktično, a samim time i zabaviti se te sklopiti nova prijateljstva. Na natjecanje se mogu prijaviti svi studenti hrvatskih sveučilišta ili visokoškolskih ustanova. Prijave se primaju putem sljedeće poveznice, a otvorene su do 2. veljače 2021. godine!

Kategorije