Predstavljanje Supply Chain Trainee programa Zagrebačke pivovare

Zagrebačka pivovara, vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu, pokreće Supply Chain Trainee program. Ovim programom tvrtka pripravnicima nudi priliku za učenje, nadogradnju teorijskog i stjecanje praktičnog iskustva kroz 12 mjeseci rotacije po odjelima unutar Proizvodnih i logističkih operacija Zagrebačke pivovare.

 

Supply Chain Trainee program je pripravnički program namijenjen studentima završnih godina tehničkih smjerova, apsolventima i mladima koji su diplomirali prije maksimalno dvije godine i žele svoj karijerni put graditi u sektoru Proizvodnih i logističkih operacija. Nakon uspješnog jednogodišnjeg programa pripravnicima se nudi prilika za daljnji razvoj unutar kompanije preuzimanjem odgovornosti za poziciju unutar kompanije.

 

Polaznici pripravničkog programa imat će priliku sudjelovati u radnim zadacima unutar odjela Proizvodnih i logističkih operacija, surađivati s različitim odjelima unutar pivovare na njihovim planovima i projektima, učiti od mentora, zakon kolega i stručnjaka u svojim područjima, razmjenjivati najbolje prakse s kolegama iz drugih zemalja te, ako to bude moguće, posjetiti različite lokacije unutar grupacije Molson Coors diljem Europe.

 

Iz tvrtke pozivaju sve zainteresirane da prisustvuju predavanju u kojem će predstaviti Supply Chain Trainee program. Tijekom predavanja moći ćete doznati više o tvrtki, programu te ćete moći postaviti pitanja koja vas zanimaju. Predavanje će se održati putem sustava MS Teams, u utorak, 13. travnja 2021., s početkom u 10.00 sati. Prijave za sudjelovanje primaju se putem poveznice Supply Chain Trainee Program – prijava. Ako se ne možete pridružiti predavanju u navedenom terminu, ali želite čuti više, svejedno se prijavite pa ćete naknadno moći pristupiti snimci predavanja.

Kategorije