Dani karijera i nastavnih baza 2021.

Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane, posebno studente, na virtualno izdanje Dana karijera i nastavnih baza. Radi se o manifestaciji posvećenoj suradnim ustanovama Sveučilišta i tvrtkama koje su studentima Sveučilišta omogućile pohađanje stručne prakse te koje, uz to, studentima pružaju mogućnost sticanja znanja, vještina i sposobnosti kroz razne studentske poslove, volontiranje ili uključivanje u dodatne radionice i edukacije.

 

Kroz program događanja predstavnici nastavnih baza i drugi suradnici nude predavanja kojima će studentima proširiti vidike o pojedinim poslovima ili samom procesu zapošljavanja, a ujedno će im ukazati na mogućnosti, nužnost proaktivnosti i prilagodbe istaknutu u samom naslovu manifestacije. Za kraj najavljena je i radionica na temu nošenja sa stresom – vještine itekako potrebne za vrijeme studiranja i nakon.

 

Krajnji cilj događanja je potaknuti studente da počnu razvijati karijeru i stjecati iskustva za vrijeme studentskih dana kako bi se nakon diplome izborili za svoje mjesto na tržištu rada. Ovakav pristup je postao nužan s obzirom na izazovna vremena u kojima se nalazimo.

 

Raspored i opis svih događanja te obrazac za prijavu nalaze se na sljedećoj poveznici, a za više informacija posjetite službenu Facebook stranicu.

Kategorije