Virtualni austrijski dan karijera u IT sektoru

Austrijske tvrtke iz tehnološkog i IT sektora ubrajaju se među najinovativnije u Europi i zapošljavaju profesionalce s iskustvom i studente u Hrvatskoj i Austriji. Stoga ABA – Work in Austria i Advantage Austria Zagreb organiziraju virtualni austrijski dan karijera u IT sektoru koji će se održati u srijedu, 26. svibnja, od 9.00 do 17.00 sati. Ovo događanje studentima, apsolventima i profesionalcima iz IT sektora pruža mogućnost da se jednostavno i besplatno informiraju o životu i radu u Austriji, pronađu zanimljive poslove i upoznaju tvrtke te im se predstave u sklopu individualnih razgovora.

 

Što mogu očekivati?

Na ovom besplatnom virualnom događanju predstavit će se 8 austrijskih poslodavaca iz tehnološkog i IT sektora, koji profesionalcima, studentima i apsolventima iz IT sektora nude mogućnost razvoja karijere – kako u Austriji, tako i u Hrvatskoj. U prvom dijelu događanja, koje je na rasporedu od 9.00 do 12.00 sati, nakon uvodnog predavanja sa savjetima za uspješan početak karijere u Austriji, uslijedit će predstavljanje poslodavaca i poslova. U drugom dijelu događanja, od 12.00 do 17.00 sati, održavat će 1:1 virtualni sastanci s poslodavcima i razgovori za posao.

 

Svi zainteresirani kandidati trebaju se prijaviti za događaj putem poveznice na sljedećoj mrežnoj stranici, načiniti vlastiti profil i povezati ga sa svojim LinkedIn profilom ili učitati životopis. Nakon registracije, kandidati i austrijske tvrtke mogu zakazati individualne razgovore za posao. Kandidati i tvrtke slobodno mogu potvrditi ili odbiti virtualne sastanke. Prijave se primaju do utorka, 25. svibnja.

Kategorije