Poziv na sastanak svih studenata unutar SEA-EU alijanse

Članovi studentskog vijeća SEA-EU alijanse pozivaju sve studente splitskog Sveučilišta na prvi događaj SEA-EU “Studenti za studente”!

 

SEA-EU je europski savez šest sveučilišta, koji uključuje sveučilišta u Brestu (Francuska), Gdanjsku (Poljska), Splitu (Hrvatska), Malti (Malta), Cadizu (Španjolska) i Kielu (Njemačka). Cilj ovog partnerstva, koje postoji od početka 2020. godine, je olakšati razmjenu studenata između navedenih šest sveučilišta. Jedna komponenta projekta je izgradnja veza između studenata s različitih sveučilišta. Iz tog razloga članovi studentskog vijeća SEA-EU alijanse održavaju redovite mrežne sastanke koji imaju za cilj upoznavanje i informiranje svih zainteresiranih studenata o aktivnostima koje se provode u okviru alijanse.

 

Želite li doznati više o savezu, pridružite se večernjem sastanku koji u četvrtak, 27. svibnja, s početkom u 20:00 sati, zajednički organiziraju Sveučilište u Gdanjsku, Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Kielu. Tijekom sastanka, koji bi predvidivo trebao trajati dva sata, predstavit će se sva tri sveučilišta domaćina i sam projekt SEA-EU alijanse. Da biste sudjelovali, jednostavno slijedite sljedeću poveznicu.

 

Za sva dodatna pitanja možete se javiti predstavniku našeg Sveučilišta u Vijeću SEA-EU studenata te članu Upravljačkog odbora SEA-EU aliijanse gosp. Roku Glavinoviću (rglavinov@pfst.hr).

Kategorije